We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Tape Discography

by KLS

/
 • Cassette + Digital Album

  By the time we sell all these tapes, we'll be able to help KLS come to tour in South East Asia post-pandemic. Maybe?

  Includes unlimited streaming of Tape Discography via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 10 days

    $7 AUD or more 

   

 • Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
  Purchasable with gift card

    name your price

   

 • Full Digital Discography

  Get all 195 tenzenmen releases available on Bandcamp and save 25%.

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of A Series of Edits, norse/abandoncy split, slaughter, Echo:One, L'ego in un pagliaio, Tape Discography, O Zeta Zunis, Chèvre Au Lait, and 187 more. , and , .

  Purchasable with gift card

    $629.61 AUD or more (25% OFF)

   

1.
Manoto 02:02
2.
Martell 01:18
3.
4.
Al Fresco 02:40
5.
6.
De lluny no vindran, De casa ens treuran! Dents al ferro, pols al cerro! De fora, triomfant, tot és més estrany Garrotà al careto! Poquetes dents ens queden Per mossegar la pell Rossega l'os, rossega Vergonya al mal remei! Fets pols A hòsties de casa mos traureu
7.
Palmes! Anemon ja Al Puig hi ha rave! Men vull anar Juanmi! Arribem tard, fot-li foc man Flames Dansa i freak ball I molts coets Metxa brutal Mare! Comencem ja Com peten eixes caixes Com tralla tot i no ho pareix Brutal, eh, tronquel? Brutal, eh? Sona xatèn Agafa els bafles Quina glòria, que bé, que bé! Tota pedra fa paret! Lluny de les cases, com ho flipem! Tota pedra fa paret!
8.
Tío de què vas, Tan desesperat? Mos la vols colar? I ara què? I ara què? I ara què? Mos condemnes, tío rotllo Quina pena, la malesa nostra és! Tío conflicto! No Mos fotràs! No! Deixa-ho Tu sempre compleixes bé Tu sempre molestes més Tu sempre culpables tens Tu sempre estaràs rosent Tu sempre Mareges més
9.
Quin goig Que bo Quin lloc Niño, atiende On vas? A Bloverly Hills Notícia als diaris Veuràs! Bloverly Hills Champagne i pastes Millor? A Bloverly Hills Aroma exòtic Perfum! A Bloverly Hills
10.
Tu ho vols tot i si cal, més Les mans a la cartera A un click de la conquesta Com ho claves, eh? Que fàcil pareix Tots tenim un preu, Creu-t'ho Per ara ho volem tot, Sempre Tot és super mel, Creu-t'ho Si no hi ha diners? Cauries a un pou Fosc, sense Iphone La perdició no és Per ara no Dormiràs millor que bé! Perquè tens tots els serveis! Tens tots els serveis!
11.
Carril Bici 00:47
Super ràpid, ve Frena-la! Pedalejant com el tro Ja, frena-la! Bicicleto al vent T’estamparàs A velocitat de creuer Ja, frena-la! Estampà directa Fixa les direccions Contra paret, cou El Carril Bici, “tremendo”, Per la ciutat es mou Hòstia de cap, morrà, quina estampa! A la carrera, “correndos”, Castanya ve, cou Hòstia brutal, adeu la pinyata! Ja t’has parat sense “frenos”, "Hostiante" de cop Hòstia, quin mal, paret a la cara! Ja no fa falta frenar! Ja no fa falta frenar!
12.
La clàssica història, Perfecta milonga, Una mítica creu La inestable senyal perd La seva força S’ha pres foc
13.
Llances del ruidamen La lumière Rostres que emocionen La lumière La roba a La Sena, una última ofrena Les barcasses mos recorden On estem Mos envolte un so que atrone Vora riu C’était Paris C’était Paris
14.
De l'astral Berlín al cel Poses preu, tu, la llei No hi ha festa si no véns L'alt nivell, el dolç ambient Mèrits i lletres, tu t'ho mereixes El món pegue voltes i més voltes i tu no Som els que perdem, la ruïna de classe El món pegue voltes i més voltes i tu no Som els que perdem, la ruïna de classe El teu profit bullix la mà Cribes bé, a bruts, corrents Merescuts aplaudiments Són tots teus, queda-te’ls
15.
Teletesto 00:38
Si te ve, te caerá un trueno A tots els balls on hi ha meneo Com Le Film, sonant, cantem-ho Si te ve, te caerá un trueno Si te ve, te caerá un trueno Perquè ells són Dos chicos guapos y diferentes Dos chicos guapos y diferentes
16.
Escolta com canten brutals les Sirenes Aigua Ja trenquen Ja cremen T'ofeguen La cresta al punt, suau, rema i espenta-ho tot Però, què fan les Sirenes fora l'aigua? Però, què fan les Sirenes fora l'aigua? Quanta pressió, no? Quanta pressió, no? Demana’ls el mòbil i compte de facebook Com ho veus? Rebentarà el gel Dóna-ho tot
17.
Coc en vores 00:42
Sacs plens de forces Els blaus marquen la pell Els llamps mos bullen La traca El fum tan dens La dansa Del dit tropell Enrosca I explota Pite intensa Tremenda, tremender Tremenda, tremender La malesa mos encén
18.
Desastre! Desastre! El col·lapse! Aguanta, detingut, aguanta. Trist el ciutadà en veure morta la Democràcia
19.
One Turkey 00:50
Please, un pavo Ho sé, són pocs diners. El bé de créixer exponencialment. L’esforç de classe. Mama! Vull un poc més No tinc ni cinc per a un café Mama! Salva’m! La glòria i el cel per només un pavet.
20.
Burletta 00:18
Vas to burlao Tú entender? Viu, viu, viu. Viu, viu, viu. Estàs viu, viu, viu. Beneïda la nit, la lliga indomable que abraça els amics.
21.
Aigües fondes, ves-te'n! Tram de monstres. Retratats instants antònims. El patiment impulsa heroic les cadenes que t'amarren. Col·lapsa l'invent Hey col·lega! Hey col·lega! Hey col·lega! Hey col·lega! Hey col·lega! Hey col·lega!
22.
Estira’m el braç mentre paro el cop, cert. Agafa amb la mà les molles de pa sec. Engoleix-me, vaig córrer massa. Mata’m! Quin patiment. Crema’m! Calentes brases. Té igual que tracte de buscar-me. Vells temps, allà dalt, al passeig. Té igual que tracte de trobar-me. Mai més, va ser ahir, mai més. La poca fe, la poca fe, ni que ho digues, Balla-ho! Té igual que tracte d’amagar-me, Cinc dits de front, coneixement. Té igual que tracte de liar-me, Mai més, això vol dir, mai més. Vaig just de fe, vaig just de fe, ni que ho digues
23.
Afino el bram, la mirada fixa. El circ del fantàstic informador s'il·lumina. Al pas de la processó, càntics clamen al que riu. Redoblen tabalets i els màrtirs fugen del perill. Branda bandera la pàtria. Se m'ompli la boca de glòria i cel, de fals senyal, de vergonya, d'ombra il·lustre. Ja ho crec, el fum esdevé la veritat. M’ofega.
24.
Aterradors missatges d'una ex amant, dos mestres fets fora de l'escola. Catarsi al públic, l'exaltació bull. Un i un fan tres, o no? Tots d’acord, hi ha veredicte. Un i un fan tres, o no? Ho aplaudeixen els ministres.
25.
Juan Ignacio! Vinga, desperta. Són les 17.00 h, ja. Mira què porto. ...“Teniem quinze anys, un món als nostres peus, tota la fe, sempre incombustibles”... La cançó d’ahir nit, recordes com sonava, eh? Dona-li al play. Dona-li al play. Dona-li al play. Dona-li al play.
26.
Crida ferida a la infàmia Estic morta! L’eufòria i el desconcert no fan presoners. Sortiu corrent, no pareu. Sortiu corrent del perill. Ens venen a l’enemic. Ens venen!
27.
Sacs de trampes construeixen lleis. Les televisions esmolen dalles. Sí, tens descompte i bona mà, càstig a ferro com a recompensa. Tot i això encara no t’ho creus. Bon pla, l’atac, no ho dubtes, mira’ls. De la caiguda d’ells, la nostra pobra indefensa, suposada llibertat. Repten ells, voltors com serps, les vibres fan festa. Ens esgoten fins l’alè. Bramen temps de carronyers.
28.
La Volta 00:56
Es fa saber, ho ordena el president: Les autopistes bullen en flames, totes. Apunta el dia, la incertesa saluda la paciència, potser s’ajornarà. Grapes protectores d’ordre, cavalls d’autoritat feu defensa ferma perquè l’espoleta ha detonat, era qüestió de temps. Conseqüència d’una esperança inexistent.
29.
Si no són pedres, què són, flors? No digueu que no, vinga, mereix tot l’esforç. L’audiència s’indigna, la bruixa perd la consciència. El palc està més que ple, desfila ja el mort. Vos explota el cervell. Vos explota el cervell. Vos explota el cervell. Vos explota el cervell. No podeu! Vos explota el cervell. No podeu! Un irresistible primer plat. Un irresistible primer plat. Una víctima.
30.
El vent bufa fort, la tele anuncia molt mal temps. "S’aneguen" baixos, ai! El perill plora. "Llevantà", sí, vindrà. Vora mar, no riurem. Viure “on fire”, plena la butxaca. Platges on ara varen les tonyines. Sushi de restaurant nipó a preu molt "gourmet". Les notícies obrin titulars, vinga, a cop d’alertes... deixa el teu comentari aquí. Un pam per dalt, vols dir que ho tindran en compte? No hi haurà miracles. Mar o piscina, triple salt, triple salt, s’obriran les portes a posteriori, sí. Quan va bé, quan va bé tot són bones festes i ara tempestes tens.
31.
Carme, l’amargor et fa tallets al braç, t’escolto parlar des de l’altra taula. Fas coses que no vols i ja ni tan sols et preguntes per què. Et fas gran, creus? La dinàmica imposa. Carme, la parada del bus esta nit és buida. Espera’t que ve. És molt poc risc. Què perds? Res. Si és tanta la pressió i el cansament, amolla les llaces, adéu vell dia. Il·lusiona el viatge. L’últim bus de la línia Vinaròs - Benicarló - Peníscola. L’últim de la nit, fins l’última parada.
32.
Vençuda la fam, la llàstima fou ferida. Surtes a la mar, Pàl·lida pell no marca tira. Olor a plexiglàs. Olor a plexiglàs. Olor a plexiglàs. El ninot no el cremaran. Tampoc vestiran els sants. Olor a plexiglàs. Sortida triomfal.

about

Collecting all KLS releases from 2014-2021

credits

released September 13, 2021

license

all rights reserved

tags

about

tenzenmen Mueang Chiang Rai, Thailand

"You've got good taste!"

contact / help

Contact tenzenmen

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

tenzenmen recommends:

If you like Tape Discography, you may also like: